Lichaamsbehandelingen

Stevige Spiermassage (Deep Tissue Massage)

Zoals de naam al beschrijft is dit een stevige massage waarbij de spieren goed losgemaakt worden. Stevig is niet per definitie pijnlijk. Uiteraard wordt deze massage gepersonaliseerd naar de benodigdheden van het lichaam. Deze is uitermate geschikt voor stijve en pijnlijke spieren die losgemaakt moeten worden. Er worden tijdens de massage verschillende technieken gebruikt waarbij er knedingen zijn met de handen en vingers maar ook met de onderarmen. Ook is dit een heerlijke oplossing om heerlijk te ontspannen.

 

Hot Stones Massage

De ultieme massage om te ontspannen. Door de hitte van de Balinese stenen komt uw lichaam volledig tot rust. De combinatie van het masseren met deze stenen en met de handen is het mogelijk om tot het diepste punt van de spier te werken. Spierpijnen na hevige inspanning zijn verleden tijd.
Spanning in de spieren smelten weg. De volledige massage wordt aangepast naar uw lichaam en klachten.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Vernieuw uw energie, ontlaadt van vaste spanningen.

 

Bamboe Massage

De perfecte massage om spierspanning te verbannen uit het lichaam. De combinatie van de warmte en de kracht van de bamboo neemt alle spanningen weg. Deze stevige massage werkt diep in de spieren en is perfect wanneer u van een krachtige druk houdt. De combinatie van de technieken van de de bamboe en met de handen werken tot diep in de de spierbuik en worden alle knopen in de spieren aangepakt.
Spanning in de spieren is verleden tijd. Deze massage wordt geheel aangepast op de wensen en klachten van uw lichaam.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Vernieuw uw energie, ontlaadt van vaste spanningen.

 

Relax Deluxe

Spierspanning, stress of hoofdpijn. Deze ultieme ontspannende massage is een combinatie van Hot Stones, Bamboe en diepe spier massage. Deze massage wordt geheel aangepast op de wensen en klachten van uw lichaam.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Vernieuw uw energie, ontlaadt van vaste spanningen.

 

Couture Touch

De Couture Touch is een fantastische beleving van ontspanning. Deze behandeling combineert de stevige spiermassage met de gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Heerlijk genieten van de ontlading van stress en spierspanning. Door de combinatie met de gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voel je je niet alleen heerlijk ontspannen maar straal je ook weer de dag tegemoet. Oneffenheden zijn weer verleden tijd en de huid krijgt ook weer de boost die zij nodig heeft.

 

Harsen

Ongewenste haren zijn verleden tijd! Harsen van de lip, kin, wenkbrauwen, benen en zelfs van de intieme zones zijn mogelijk.

Geniet van weken lang haarvrij.

Wist je dat als je het harsen met regelmaat doet, de haren in mindere mate terug groeien.

 

 

Gezichtsbehandelingen

Gepersonaliseerde Gezichtsbehandeling

Ga voor de behandeling die geheel aangepast is voor jouw huid!

Elke huid is anders en heeft andere behoeftes. Tijdens deze behandeling wordt er specifiek gekeken naar wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Geen enkele behandeling zal hetzelfde zijn als de vorige.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten voor extra hydratatie, fijne lijntjes, droge of vette zones op de huid. 

 

Deluxe Gezichtsbehandeling

Tijdens deze behandeling wordt er naast de gepersonaliseerde behandeling ook extra tijd toegevoegd voor heerlijke ontspanning. Denk hierbij aan een gezichtsmassage en een hoofdhuidmassage. Heerlijk genieten en ultiem verzorgd weer de dag door.

 

Cocktail Facial

Tijdens deze behandeling wordt er naast de gepersonaliseerde behandeling gebruik gemaakt van een galvanisch apparaat (door middel van wisselstroom). Dit apparaat is speciaal ontwikkeld om uitermate geconcentreerde serums in de huid te sluizen.

De huid wordt intensief gereinigd en verzorgd met hoogwaardige werkstoffen d.m.v. positieve en negatieve energie. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie bevorderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd en geactiveerd.

Dit is onder andere fantastisch voor:

 • Lifting
 • Onrustige huid / Lichte Acné 
 • Minimaliseren fijne lijntjes
 • Vitamine C boost 

Deze behandeling werkt het beste in een reeks van minimaal 6 behandelingen, in overleg kunnen wij het beste behandelplan voor jou in kaart brengen.

 

Dermaplaning

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen.

De donshaartjes en dode huidcellen worden met dit mesje als het ware al schrapend van de huid verwijderd. Je kunt het vergelijken met een peeling behandeling. De behandeling is geheel pijnloos en de kans op huidirritatie is minimaal.

 

Spot Remover

Speciaal voor het verwijderen van steelwratjes, bloedblaasjes, spider naevi, rode puntjes en pigmentatie! 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een apparaat die van trillingen met zeer hoge frequentie die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt. Er ontstaan kleine vonkjes tussen de elektrode en de te behandelen plek en zo worden diverse 'spots' verleden tijd.

Indicaties

 • Rode puntjes
 • Bloedblaasjes
 • Steelwratjes
 • Milia’s

Contra-indicaties

 • Moedervlekjes
 • Melanomen
 • Pacemaker
 • Hartritme stoornissen
 • Bloedverdunners
 • Suikerziekte
 • Chemotherapie (1 jaar na kanker en bestraling)
 • Zwangerschap

 

Anti-Aging Acupunctuur

De Chinese geneeswijze is gebaseerd op de filosofie dat het fysieke lichaam het eindproduct is van de energie die overal om ons heen is. Volgens deze filosofie is alles energie en het fysieke lichaam is de manifestatie van deze energie. Als je deze energiebanen en -velden beïnvloedt, heeft dat zijn uitwerking op het fysieke lichaam. Een soepele doorstroom van de energie heeft een positieve invloed op je gezondheid. Zodra er een blokkade ontstaat, stagneert de energie, word je ziek en veroudert je lichaam. Door de doorstroom van energie te bevorderen, kunnen we de ware oorzaak van veroudering aanpakken.

In het oude China, ten tijde van de Song dynastie (960-1279 na Chr.), hielden de Chinese dokters de huid van de keizerinnen en hofdames jong door acupunctuur. Nu is deze eeuwenoude techniek herontdekt om op een effectieve en gezonde manier rimpels en huidaandoeningen te voorkomen. Oude Chinese dokters beweerden dat uiterlijke schoonheid gebaseerd is op een innerlijk evenwicht. Daarnaast waren ze er ook van overtuigd dat het gezicht de innerlijke schoonheid weerspiegelt. Je straalt uit hoe je je voelt. Vanaf het 25ste levensjaar begint het gezicht sporen te vertonen van de levensstijl en persoonlijke ervaringen. Denk aan lachrimpels en denkrimpels of aan de manier waarop stress, milieuvervuiling, te veel zon en te veel verzuring door ongezonde voeding, hun sporen achter laten in het gezicht. 

 

 

 

Medische voetverzorging

Pedicure/Manicure